Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Gençlik Söyleşilerine' Mustafa Kabakcı konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 'Gençlik Söyleşilerine' 26. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı konuk oldu.

        Konya Büyükşehir Belediyesi'nin her hafta Camlı Köşk'te gerçekleştirdiği 'Gençlik Söyleşilerine' 26. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı konuk oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in de katıldığı programda gençlerle tecrübelerini paylaşan Kabakcı, günümüzde gençlerin yaşadığı durumu 'Cennet Kuşu' hikayesi ile özetledi. İletişim çağında herkesin dünyada ne varsa haberi olduğunu kaydeden Kabakcı, "Fakat maalesef dünyanın iletişim kanallarına hakim olanlar bize her şeyi tanımlıyorlar. Ne yiyeceğiz, ne giyeceğiz, nereye gideceğiz tanımlıyorlar. Ama bu tanımlama bize mutluluk getirmiyor. Kendine ait hikayesi olmayanlar yeni tanımlamadan dolayı yorgunlar. Hiçbir emeği olmayan, bütün nimetlere gark olduğunuz, lüks içinde olduğumuz ama emek sarf etmediğimiz bir dünya tanımlanıyor. Siz o dünyanın hayali ve ona ulaşamamanın getirdiği yorgunluğu taşıyorsunuz. Gençlere bakıyorum herkes yorgun. Kimsenin tadı yok, elinde olandan memnun değil" dedi.

        İnsanların birbirine olan muhabbetini artırmasını isteyen Kabakcı, şöyle devam etti: "Biz hepimiz Hazreti Adem'in çocuklarıyız. Birbirimize emanetiz. Ahlaklı olacağız. Ahlak vaat etmeyeceğiz, kendimiz ahlaklı olacağız, her sözümüzün arkasında duracağız, üreteceğiz ve çalışacağız."

        Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Cumartesi günleri Konya'da söyleyecek sözü olanların mektep görevi görecek faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek, Camlı Köşk'te Gençlik Söyleşilerine katıldığı için Mustafa Kabakcı'ya teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, programın ardından 26. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek çocuklarla yakından ilgilendi.

        (US-FM-Y)

        25.03.2017 18:19:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler