Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka, Dünya Tiyatro Günü'nü sergiyle selamlıyor

        - Aslıhan Işık'tan afiş ve mask sergisi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlama etkinlikleri kapsamında önemli bir sergiye imza atıyor. Aslıhan Işık'ın "Tiyatro Afişleri ve Mask Sergisi", 27 Mart-3 Nisan tarihleri arasında, Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'ndaki Sanat Galerisi'nde sanatseverleri ağırlayacak.

        Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatla Fakültesi Resim Bölümü'nü master derecesinde bitirip resim, tasarım ve tiyatro dekoru dallarında çalışmalarını sürdüren ve birçok ödül kazanan Aslıhan Işık, bugüne kadar aynı zamanda dekor tasarımını da gerçekleştirdiği oyun afişlerinden bir seçkiyi, çarpıcı mask çalışmaları eşliğinde sunuyor. 27 Mart Pazartesi, saat 17.30'da açılacak sergi, her gün 15.00-22.00 saatleri arasında sanatseverleri ağırlayacak.

        İzmirlilere davet

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyaka Belediyesi olarak, sanatın her alanında koşul ve olanaklar oluşturarak, Karşıyaka'mızı kültür ve sanatın çekim merkezi haline dönüştürüyoruz. Kültür merkezlerimiz, galerilerimiz yıl boyunca sayısız etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Tiyatromuzla, kurslarımızla, topluluklarımızla ve elbette Karşıyaka Oda Orkestramızla (KODA) gurur duyuyoruz. Kültür ve sanatın bugün içinde bulunduğu sorunlar hepimizin malumudur. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutlarken, bu gerçekleri hepimizin düşünmesi ve davranması gerekmektedir. Afiş ve mask sergimize bütün İzmirlileri davet ediyor, bir kere daha hep birlikte seslenmeye çağırıyorum; yaşasın sanat" dedi.

        (CA)

        26.03.2017 10:37:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler