Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arguvan Belediyespor zorlu maçın kazananı oldu

        - Hekimhan Belediyesi Girmanaspor: 1 - Arguvan Belediyespor: 3

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubunun 2. haftasında Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ile karşı karşıya gelen Arguvan Belediyespor, rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

        Yeşiltepe 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Arguvan Belediyespor maçın 20. dakikasında Bünyamin, 55 ve 67. dakikalarda Engin atarken, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor'un tek golü 36. dakikada Yalçın'dan geldi. Karşılaşmanın 88. Dakikasında Arguvan Belediyespor'dan Kemal ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

        "Bu sene şampiyonluğa inandık"

        Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Arguvan Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, "Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bugün gerçekten galibiyeti hak ettik. Biz bu yolun sonunun iyi olduğunu biliyoruz. Arguvan Belediyespor olarak bu sene şampiyonluğa inandık. Aldığımız galibiyette bunun en büyük göstergesi. Hekimhan grubun favori takımlarından birisiydi ama çıkıp inançlı bir oyunla galip geldik" dedi.

        (MT-SD-Y)

        26.03.2017 17:54:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler