Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahsur kalan martıyı belediye ekipleri kurtardı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'ne bağlı arama-kurtarma ekipleri, kendilerine gelen bir şikâyeti değerlendirerek, gittikleri evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan martıyı kurtardı.

        Sokaktaki can dostlarının her fırsatta yardımına yetişen ve geçtiğimiz yıl 15 bin sokak hayvanını tedavi eden Maltepe Belediyesi'ne bağlı veteriner ve arama-kurtarma birimleri, gelen bir ihbarı değerlendirerek, Küçükyalı'da bir evin havalandırma boşluğunda mahsur kalan martıyı, zorunlu esaretten kurtardı. Yaklaşık 20 dakikalık bir çalışmayla martıyı mahsur kaldığı yerden çıkartan belediye ekipleri, tedavisinin yapılması için Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne götürdü. Tedavisi gerçekleştirilen martının sağlığının iyi olduğu belirtildi. Ev sakinleri, martıyı kurtaran belediye ekiplerine teşekkür etti.

        (EY-ÖK-Y)

        27.03.2017 10:32:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler