Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu Kula'ya geliyor

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu temel atma töreni için yarın Manisa'nın Kula ilçesine geliyor.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kula İlçesi Emre Mahallesinde ihalesi tamamlanan sulama göletinin temel atma töreni için yarın Kula'ya gelecek. Emre Mahallesindeki Sulama göletinin temel atma töreni için 28 Mart Salı günü Kula'ya gelecek olan Bakan Eroğlu, Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Düğün Salonunda Kulalılar ile bir araya gelecek.

        Bakan Eroğlu'nun daha öncesinde çeşitli açılış programları dolayısıyla Kula'ya geldiğini dile getiren AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Kısa sürede ihale aşaması tamamlanarak temel atma töreni için 28 Mart 2017 Salı günü ilçemize gelecek olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Düğün salonunda Saat: 17.00'de vatandaşlarımız ile bir araya gelecek. Göller bölgesi yapmak istediğimiz Kula'mızın gölet çalışmalarının bir kısmı tamamlandı, bir kısmı da tamamlanmak üzere. 5 milyon TL değerindeki Emre Mahallemizdeki göletin temel atma törenine tüm Kulalı hemşehrilerimizi davet ediyorum. Yarın Saat: 17.00'da Kulalı hemşehrilerimiz ile birlikte bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'yu karşılayıp hep birlikte sohbet etmeye davet ediyorum." dedi.

        (HY-SC)

        27.03.2017 10:34:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler