Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla, Eğil'de halkla buluştu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Eğil ilçesini ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Atilla, şehir merkezi ve ilçelerin daha güzel olması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın ilçelere yönelik ziyaretleri sürüyor. Başkan Atilla, Eğil ilçesini ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Eğil Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Kürşad Atak ile birlikte Peygamber kabirlerini ziyaret eden Başkan Atilla, burada halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Atilla, çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

        Halkın taleplerini dinledi

        Başkan Atilla, ardından Yenişehir Mahallesi Sunay Caddesi'ne geçerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kıraathanelerde oturup vatandaşlarla beraber çay içen Atilla, halkın taleplerini ve sorunlarını dinledi. Sıcak ortamda geçen ziyarette Atilla, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları anlattı.

        "İlçelerin gelişimine katkı sunacağız"

        Daha sonra Dicle Barajı kıyısına geçen Atilla, burada vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara çikolata ikramında bulundu. Eğil ilçesinin gelişimine katkı sunacaklarını belirten Başkan Atilla, şehir merkezi ve ilçelerin daha güzel olması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

        (İHA-MP-Y)

        27.03.2017 10:40:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler