Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz, personelinin mutluluğuna ortak oldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan Meltem Şahin ve Orhan Gültekin'in nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikâh törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Şahin'in mesai arkadaşları ile genç çiftin aileleri ve yakınları katıldı.

        Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün meşhur süveterinin benzerini giyerek nikâh törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, aile cüzdanını çiçeği burnunda çifte takdim ederken şunları söyledi: "Üzerimdeki süveteri biliyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü ile çektirdiği fotoğraflarda giydiği süveterin benzeri Bence bu süveterden hepiniz edinin ve siz de kendi çocuklarınız ile Mustafa Kemal Atatürk'ün Ülkü ile çektirdiği gibi fotoğraflar çektirin, albümünüzün en güzel yerinde dursun o fotoğraf. Cumhuriyetçi, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocuklar yetiştirin. Bu konuda Cumhurbaşkanımıza katılıyorum üç, beş çocuk istiyorum, Atatürkçü, milliyetçi ve vatanını seven nesiller olsun. Sizleri tebrik ediyorum".

        (EY-ÖK-Y)

        27.03.2017 10:56:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler