Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şifalı suya çevre düzenlemesi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Yunusemreli muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda Demirci Mahallesinde bulunan şifalı su kaynağına çevre düzenlemesi yapılması talebinde bulunulmuştu. Başkan Ergün'ün görevlendirmesi üzerine Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ile Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, mevcut alanda incelemelerde bulundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Demirci Mahallesinde bulunan ve Yarapınarı olarak bilinen şifalı su kaynağının şartlarının iyileştirilmesi için girişimlerde bulundu. Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ile Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, Demirci Mahalle Muhtarı Cafer Gözen ile birlikte mevcut alanda incelemelerde bulundu. Analizlerin sonuçlarına bakılarak su kaynağıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Yunusemreli muhtarlarla yaptığı toplantıda şifalı kaynağın gündeme geldiğini belirten Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, muhtarların taleplerini her zaman dinlediklerini ve bu taleplere anında yanıt verdiklerini söyledi.

        (SC-Y)

        27.03.2017 12:03:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler