Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Bayram Yörüklerin izinde birinciliğe koştu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Atletizm branşında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, Alanya Ultra Maratonu'nda da zirveye yerleşti. Kültür ve tarih izleri taşıyan maratonda yeşil-beyazlı sporcu farkını bir kez daha ortaya koyarak birincilik ipini göğüsledi.

        Antalya Alanya Ultra Maratonu, 110 sporcunun katılımıyla "Yörüklerin İzinde Torosların Zirvesine" sloganıyla gerçekleşti. Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u Ahmet Bayram temsil etti. 42 kilometrelik parkurda yarışan Ahmet Bayram, maratonda adeta fırtına gibi koşarak zirveye yerleşti. Katıldığı her yarıştan dereceyle dönen Ahmet Bayram, Antalya Alanya Ultra Maratonu'nda da birincilik ipini göğüslemeyi başardı. Yeşil-beyazlı kulüp altında 62 defa kürsüye çıkmayı başaran Ahmet Bayram, yarış sonrası mutluluğunu paylaşarak, desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimine teşekkür etti.

        Bayram zirvede yer almayı başardı

        Yeşil-beyazlı sporcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, "Atletizmden judoya, cimnastikten okçuluğa kadar sporcularımız ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında önemli derecelere imza atarak bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda Alanya Ultra Maratonu'nda da sporcumuz Ahmet Bayram zirvede yer almayı başardı. Kulübümüzü ve şehrimizi başarıyla temsil eden Ahmet Bayram'ı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum. 7 Mayıs'ta Almanya'da düzenlenecek olan Wings For Life World Run'da kulübümüz adına yarışacak olan Ahmet Bayram'a başarılar diliyorum. Kulübümüz adına güzel dereceler alacağına inanıyorum" dedi.

        (SC-Y)

        27.03.2017 12:09:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler