Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütüphaneler Haftası kutlama programı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de, Kütüphaneler Haftası dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi.

        Süleyman Çakır Anadolu Lisesi'nde "Yeni Enformasyon Teknolojileri ve Kütüphaneler" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, en çok kitap okuyan öğrencilere plaket ve hediyeleri, Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şennur Azade tarafından verildi.

        Ödül töreninde konuşan Vali Yardımcısı Aslan Avşar "Kütüphaneler Haftasının bu yılki konusu yeni teknolojiler, bilgi teknolojileri ve kütüphanecilik. Teknoloji iyiye kullanıldığında çok faydalı şeyler üreten, özellikle gençlerin, çocukların oyun amacıyla kullandığında da bizim okuma duygularımızı okuma alışkanlığımızı körelten bir unsur. İki ucu keskin bıçak gibi olan teknoloji faydalı kullanılması çok önemli" dedi.

        Etkinliğe, Osmangazi Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Eyüp Yüksel de katıldı.

        (İHA-MET-Y)

        27.03.2017 12:31:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler