Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar maçında dostluk kazandı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı Trabzon İdman Ocağı Kadın Futbol takımını ile 2-2 berabere kaldı.

        Döşemealtı Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadında oynanan maçta 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımının gollerini 62. dakikada Demet Kılınç ve 90+2'de Büşra Demirörs atarken Trabzon İdman Ocağı Kadın Futbol takımının golleri 42 ve 84. dakikada Arzu Karabulut'tan geldi.

        Döşemealtı Belediyesi kadın futbol takımı bu sonuçla Play-Off'larda mücadele etmeyi garantiledi. Önümüzdeki hafta oynanacak ligin son maçının ardından ilk 5'e kalan takımlar Avrupa Şampiyonası öncesi Ploy-Off maçları oynayacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        27.03.2017 12:32:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler