Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa genelinde mezarlıklar ilaçlanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde mezarlıklarda ilaçlama seferberliği başlattı. 17 ilçede sayısı 2 bine yaklaşan mezarlığın bulunduğunun altını çizen Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, periyodik olarak tüm mezarlıklarda ilaçlama yapılacağını söyledi.

        Ebedi istirahatgahların bakım ve temizliklerine özen gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklardaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım-Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde ilaçlama seferberliği başlattı. Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, çim alanlarda yabani otların kontrolünü sağlamak ve zararlıların üremesini önlemek amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. 17 ilçede sayısı 2 bine yaklaşan mezarlığın bulunduğunun altını çizen Daire Başkanı Çakır, periyodik olarak tüm mezarlıklarda ilaçlama yapılacağını söyledi.

        (SC-Y)

        27.03.2017 12:45:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler