Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den basın kuruluşlarına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili, beraberinde AK Parti Siirt il yöneticilerinden oluşan bir heyetle basın kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti.

        16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi basın kuruluşları, çeşitli sivil toplum örgütleri ve esnafı gezerek çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran İçişleri Bakanlığı Müşaviri Sevgili, referandumda "Neden evet?" verilmesi gerektiği hakkında vatandaşları anayasa değişikliği konusunda tek tek anlattıklarını söyledi. Başbakan Binali Yıldırım'ın hafta sonu Siirt ziyaretini de değerlendiren Sevgili, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Siirt ziyareti vatandaşlarda önemli bir pozitif katkı sağladı. Kent merkezinden başta olmak üzere tüm ilçelerden mitinge önemli bir katılım sağlandı. Sayın Başbakanımız Yıldırım da İlimiz için bölgemiz için önemli yatırımlardan bahsetti. Tüm vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Siirt Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Durak ise cumhurbaşkanlığı anayasa değişikliğini öngören referandumla Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi.

        (MND-MP-Y)

        27.03.2017 13:54:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler