Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sıla Öğrenci Yurdu'nda konferanslar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Vedat Yunus İkizoğlu

        KASTAMONU (İHA) - İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Sefer Koçyiğit, Kastamonu Şaban-ı Veli Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Derneği Sıla Öğrenci Yurdunda "Çilenin Örsünde Dava Yoğurmak" konulu konferans verdi.

        İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Sefer Koçyiğit, dava adamının vasıflarını, çilenin ne demek olduğunu, güzel ahlakı tarihi örnekleriyle anlattı. Dünyada en çok çileyi Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in çektiğini söyleyen Koçyiğit, Peygamber Efendimizi sevenlerinde çileye talip olması gerektiğini belirtti. Koçyiğit, gençlerin başarılı olmaları için hevesli, heyecanlı, azimli ve sabırlı olmalarını ve Necip Fazılın 'Gençliğe Hitabesi'ndeki gibi "Kim Var" diye seslenilince, sağına soluna bakmadan "ben varım" diyebilecek bir dava ahlakına sahip olmaları gerektiğini söyledi.

        Konferansın ardından öğrencilerle bir süre sohbet eden Koçyiğit, gençlere ailelerine, memleketlerine, dinine ve insanlığa karşı görevlerinin olduğunu ve bu görevlerini harfiyen yapmaları tavsiyesinde bulundu.

        (Vİ-İÇ)

        27.03.2017 14:18:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler