Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uçar gençlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, istikrarlı ve müreffeh Türkiye için 'evet' denileceğini söyledi.

        Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde gençlerle bir araya gelen Başkan Abdullah Uçar, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve gençlere verilen önem üzerine açıklamalarda bulundu. Programa Fatsa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Bölükbaş, Gençlik Kolları üyeleri ve öğrenciler katıldı.

        Gündelik yaşamda 18 yaşına gelen gençlere birçok fırsat verildiğini hatırlatan Uçar, "18 yaşına gelen bir gence diyoruz ki sen askere gidebilirsin ve bu vatanı savunabilirsin. Vatan uğruna can verebilirsin, vatan topraklarını sana emanet diyoruz. Gençlere, 18 yaşına geldin, aile kurabilirsin, bir ailenin sorumluluğunu alabilirsin diyoruz. Şirketin başına geçebilirsin diyoruz. 18 yaş hayatın en önemli tercihlerinin yapıldığı çağ. Kısacası çok büyük sorumluluklar almasına fırsat verdiğimiz gençlere diyoruz ki, 'Oraya kadar. Sen kimin seni yöneteceğine karar verebilirsin. Belediye başkanını, başbakanı seçebilirsin ama kusura bakma sen Meclis'ten milletvekili olarak içeri giremezsin diyoruz. Şimdi bunu değiştiriyoruz" diye konuştu.

        Uçar, "Bundan sonra söz milletimizde. 16 Nisan'da sandığa gidip kararını verecektir ve biliyoruz ki istikrarlı ve müreffeh Türkiye için 'evet' denilecektir" ifadelerini kullandı.

        'Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' parolasıyla çıktıkları bu yolda hızlı ve istikrarlı büyüme için yediden yetmişe bütün vatandaşların 16 Nisan'da "evet" diyeceğini ifade eden Uçar, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle hem kazanımların kalıcı hale getirileceğini hem de daha hızlı büyümenin ve daha fazla kalkınmanın önünün açılacağı değerlendirmesinde bulundu. Anayasa değişikliği ile ülkemiz ve milletimizin desteği ile her anlamda yeniden dirilişin önü açılacak ve büyük Türkiye yolunda kalıcı adımlar atılmış olacaktır" şeklinde konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        27.03.2017 15:24:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler