Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre yolu sahil yoluna bağlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu'nun Karadeniz Sahil Yolu'na bağlantısını sağlayacak Yeni Sanayi Kavşağı'nda sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Başkan Enver Yılmaz, "Altınordu ilçemizde trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz Sahil Yolu'na bağlantısını sağlayacak Yeni Sanayi Kavşağımızın girişinde ekiplerimizce sıcak asfalt çalışması yaparak yolu trafiğe açtık" dedi.

        Başkan Yılmaz, "Çevre yolumuzun açılmasıyla birlikte şehrimizin trafiğinde rahatlamayı sağlayacak en önemli akslardan olan yeni sanayi girişi ve Soya Kavşağı'nda genişletme ve düzenleme çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, sıcak asfalt dökümü yaparak yolu trafiğe açtı. Sanayinin çıkışında ise alt yapı çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, bu güzergahta da benzer çalışma uygulayacak. Kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatı yapılan ve iki şeridine de sıcak asfaltın ikinci katı dökülecek olan yol hizmete sunulacak. Çevre yolunu Karadeniz Sahil Yolu'na bağlayacak 10 metre genişliğindeki duble yol, sanayi için giriş ve çıkış yan yolları olarak hizmet verecek" diye konuştu.

        Çevre yolunun Ordu trafiğini rahatlatacak önemli bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, "1 milyar 100 milyon TL'lik bu dev projemiz tamamlandığında ilimizin trafiği nefes alacak ve 1 saatlik şehir geçişi 10 dakikaya düşecek" ifadelerini kullandı.

        (MAK-SLH-Y)

        27.03.2017 15:53:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler