Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez, aşçı adayları ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Emekevler Kar-Mek Aşçılık Bölümü kursiyerleri ile bir araya geldi.

        Kar-Mek kursları ile bölgedeki kadın girişimcileri destekleyen Kartepe Belediyesi, bu kez de Kar-Mek Uygulama Mutfağı kursiyerleri ile Başkan İbrahim Üzülmez'i bir araya getirdi. Emekevler Mahallesinde devam eden ve Kartepeli kadınlardan yoğun ilgi gören Kar-Mek Uygulama Mutfağı kursiyerleri, derslerde öğrendiklerini toplantı öncesi pratiğe dökme fırsatı da buldu. Programa katılarak Kar-Mek aşçılık kursu öğrencilerinin hazırladığı leziz yemekleri tadan Başkan Üzülmez ve protokol kursiyerlere tam not verdi.

        Göreve geldiği günden bu güne Kartepeli kadınların sosyo-kültürel gelişimlerine katkıda bunarak, yenilikçi ve fark yaratan projeleri hayata geçiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez program için lezzetli yemekler hazırlayan Kar-Mek kursiyerleri tebrik ederken, "Bu göreve aday olurken hep söylediğim bir şey vardı. Kartepe'de kadınlar ayrıcalıklı olacak, kadınlar Kartepe'de faydalı yeni hizmetler alacak demiştim. Hamdolsun ki 10 binin üzerinde Kartepeli kadın hemşehrimiz çeşitli hizmetlerimizden faydalanmış. Siz bunların hepsini çok iyi biliyorsunuz, çünkü bizzat yaşıyorsunuz. Bunun geri bildirimini her fırsatta sizlerden almanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen arkadaşlarıma ve tüm bunlara değer katan siz kadınlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Üzülmez konuşmasının sonunda da, "Bu güzel hizmetlerin, istikrarın, büyümenin devamı için kaostan, polemiklerden, kavgalardan uzak sürekli gelişen ve güçlenen bir Türkiye için, çocuklarımız ve geleceğimiz için çok iyi düşünerek en doğru tercihi yapacağınızı biliyorum" şeklinde konuştu.

        (KK-İÇ)

        27.03.2017 16:13:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler