Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Gündoğan'ın 27 Mart Dünya Tiyatro Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anadolu Üniversitesi Rektörü Rektör Naci Gürdoğan, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

        Gündoğan, mesajında, "Kadim zamanların biriktirdiği insanlık hazinesini farklı kültürlerin kendine özgü bakış açısıyla sahneye koyan, yüzyılların ışığını üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin hep taze tutarak günümüze ve geleceğe taşıyan tiyatronun zaman ve mekân sınırlılıklarını aşan serüveni nereden olursa olsun izleyicisine aynı büyük insanlık ailesinin bir ferdi olduğunu hatırlatırken insanlığın mirasına kendi eşsiz eserlerini armağan etmeye devam etmektedir. Bu düşüncelerle bütün tiyatro emekçilerinin ve sanatseverlerin Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum" diye belirtti.

        (İHA-MET-Y)

        27.03.2017 16:22:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler