Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit ailesinden Vali Erin'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK tarafından şehit edilen Polis Memuru Nazif Kaplan'ın ailesi Vali Abdullah Erin'i ziyaret etti.

        2016 yılının Ağustos ayında Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Bölge Trafik Denetleme Şube Amirliğine PKK Bölücü Terör Örgütü Mensuplarının bomba yüklü araçla yaptıkları saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Nazif Kaplan'ın ailesi Vali Abdullah Erinle makamda bir araya geldi. Ziyarete Şehit Polis Memuru Nazif Kaplan'ın eşi ve iki çocuğu ile kardeşleri katıldı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, şehit ailesine yakın ilgi gösteren Vali Abdullah Erin, "Şehit ailelerimiz bizlere aziz şehitlerimizden emanettir. Bizler de devlet ve millet olarak bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız ve her an yanlarında olacağız. Şehitlerimiz bu vatan, bu millet, bu bayrak için, toprağımızdan bir karış vermemek adına kanlarıyla, canlarıyla fedakârlık ettiler. Bugün bu topraklar üzerinde hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak bunu vatan için canını veren şehitlerimize borçluyuz. Kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır. Allah tüm şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin" dedi. Vali Erin, şehit Polis Memuru Nazif Kaplan'ın iki oğlunu kucağına alarak, yakın ilgi gösterip çeşitli hediyeler verdi.

        Şehit Polis Memuru Nazif Kaplan'ın ailesi ise, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Abdullah Erin'e teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        27.03.2017 16:27:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler