Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altın Başkan'dan altın hizmet!

        - AK Partili Belediye Başkanı Altun'dan Selim'e modern otogar

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Modern Otogar Projesi'nin tamamlandıklarını, kısa sürede yapımına başlanacağını ve 2017 yılı sonuna otogarı yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

        Selim'e Modern Otogar yapılmasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın çok büyük destekleri olduğunu kaydeden Başkan Coşkun Altun, Selimlilerin her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

        Nisan ayında Şehirler Arası Otobüs Terminali Projesinin ihalesinin yapılacağını müjdeleyen Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, "Tam donanımlı şehir terminalini ilçemize kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Selim-Sarıkamış karayolunda yapılacak olan Selim Şehirler Arası Otobüs Terminali 10 dönümlük arsa üzerinde yapılacak. İçerisinde 8 tane yazıhane, kafeterya, emzirme odası, mescit, bekleme salonu, kontrol noktası bulunacak. Modern bir şekilde şehrimize yakışır bir terminal planladık. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan ve Sayın Milletvekilimiz Selahattin Beyribey'in destekleri ile 2017 yılı sonu itibariyle bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

        Geçmişte İller Bankası marifetiyle Selim'e otogar yapıldığını ifade eden Başkan Altun, "O zamanın şartlarıyla yapılan Otogar sağlıklı yapılmamış, kontrol edilmemiş ve günümüz şartlarına uygun olmadığından dolayı yeni otogar binasına ihtiyaç duyuldu. Çünkü bir şehrin otogarı o ilin ve ilçenin görüntüsünü yansıtır. Bizim de otogarımız bu ihtiyaçlara cevap vermediğinden dolayı projemizi hayata geçirdik. Selimliler her şeyin en güzeline ve en iyisine layıktır. Bizde Belediye olarak o doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey Selim için, Durmak yok yola devam" diye konuştu.

        Projesi tamamlanan Modern Otogar Binası'nın ihalesine Nisan ayında çıkılacak. İhale sonuçlandıktan sonra Otogar'ın yapımına başlanacak. Modern Otogar'ın 2017 yılı sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

        (IÇ-AA-Y)

        27.03.2017 16:28:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler