Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta elektrik hatları yer altına alınıyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçeye kesintisiz enerji verme noktasında elektrik hatlarının yer altına alınacağını söyledi.

        Göreve geldikleri ilk günden itibaren zamanı ve kaynakları en iyi şekilde kullanarak, halka hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,"Bu çerçevede ilçemizin uzun yıllardan beri sık sık yaşadığı elektrik kesintilerini sona erdirmek ve ilçeye kesintisiz enerji verme noktasında "Elektrik hatlarını yer altına alma, enerji kalitesini ve sürekliliğini arttırma" projesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Proje 5 milyon TL ödenekle yatırım planına alınmıştır. Önümüzdeki aylarda elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarına kademeli olarak başlanacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla, ilçenin çağdaş kent görünümüne kavuşturulmasında önemli bir adım atılmış olacaktır. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu. (MA-EFE)

        27.03.2017 16:32:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler