Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Şükrü Nazlı Şaphane'de

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Şaphane ilçesindeki referandum çalışmalarına katıldı.

        Şaphane ziyaretinde Türkiye'nin, dünyanın çok stratejik bir bölgesinde olduğuna vurgu yapan Nazlı, "Etrafımızdaki Ortadoğu, Balkanlar tüm etrafımızı saran bir çember var. Şu anda çok sıcak çatışmaların devam ettiği bir bölgedeyiz. Petrol, doğalgaz gibi birçok önemli enerji yatakları bizim ülkemiz üzerinden Dünyaya transfer ediliyor. Ticaret açısından önemli boğazlarımız var. Birçok ülkenin hayalini kurduğu Akdeniz'e inme Türkiye üzerinden gerçekleşiyor.Dolayısıyla bu coğrafya uzun yıllar kendi başına bırakılmamış. Bu topraklarda yaşayan insanların şöyle bir özelliği var; Dünyada birçok devlet var, ama tarih yapan, tarihin özdesi olan, oyun kuran, oyun bozma yeteneğine sahip çok az ülke var. İşte Türkiye bunlardan bir tanesi. Bu nedenle ülkemizi kontrol altında tutmak ve zayıflatmak için rekabet eden ülkeler tarafından sürekli taarruzlara açık hale geliyoruz. 16 nisanda vereceğimiz karar bu açıdan da çok önemlidir' diye konuştu.

        Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır da, "16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Halk oyalaması Ülkemiz için son derece önemlidir.Biz teşkilat olarak gece gündüz bunu anlatmak için çalışıyoruz. Tüm haçlı zihniyeti bir olmuş terör odaklarıyla ülkemize saldırıyor. Tüm şer odakları hayır diyor.İnşallah 16 nisanda şaphane üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır" şeklinde konuştu.

        İlçede esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla buluşan Nazlı, "Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması çalışmalarımız kapsamında Şaphane teşkilatımızla birlikte olduk.Şaphane ilçemizdeki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili desteklerini istedik.Şaphane ilçemizde köylerimizi ziyaret edip Cumhurbaşkanlığı Halk oylamasının önemini anlattık" ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

        27.03.2017 16:50:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler