Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep İşitme Engelliler Futbol Takımı: 4- 7: Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı bu yıl mücadele etmeye başladığı Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı 1. Futbol Liginde aldığı başarılı sonuçlarla Süper Ligin kapısına dayandı.

        Bu hafta deplasmanda karşılaştığı Gaziantep İşitme Engelliler Futbol Takımını 7-4 mağlup etmeyi başaran Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı gözler gelecek hafta kendi evinde ağırlayacağı Süper Lig yolundaki rakiplerinden Niğde Belediyespor maçına çevrildi. Niğde maçından galip ayrılması durumunda Süper Lige çıkmayı garantileyecek olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, maçtan mağlubiyetle ayrılması durumunda da Süper Lig Süper Lig biletini rakibine kaptıracak. Maçın berabere bitmesi durumunda ise şu an üçüncü sırada bulunan Hatay İşitme Engelliler Futbol Takımı Süper Lige çıkan ekip olacak. Bundan dolayı hayati önem taşıyan maç öncesi hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, tüm futbol severleri hafta sonu oynanacak olan hayati maça davet etti. Niğde İşitme Engelliler maçı öncesi bir açıklama yapan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkanı Mahmut Zafer Taştan, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu başta olmak üzere kendilerini destekleyen tüm yöneticilere ve taraftarlara teşekkür ederek, "Adıyaman Belediyesi bünyesinde mücadele ettiğimiz Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı 1. Futbol Liginde sezonun finaline yaklaştık. Sezon başında Süper Lig hedefiyle yola çıkan oyuncularım bu hafta sonu hedefini gerçekleştirecek Allah'ın izniyle. Kendi evimizde ağırlayacağımız ve alınacak her sonucun bir takımın Süper Lig'e çıkmasını sağlayacağı maç öncesi tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu anlamda desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu'ya ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımı arasında oynanacak olan hayati maç 2 Nisan Pazar günü Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında oynanacak.

        (CK-SD-Y)

        27.03.2017 16:55:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler