Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula'da trafik kazası: 2 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesine bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

        Kaza saat 17.30 sıralarında Manisa'nın Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 karayolu Gökçeören kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kula istikametinden Salihli istikametine seyir halinde olan Mehmet S. yönetimindeki 39 LJ 520 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde olan bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan araç sürücüsü Mehmet S. ve eşi Dilek S. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Kula Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (HY-AY-Y)

        27.03.2017 18:38:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler