Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk Ortaokulu futbol takımından il birinciliği

        (Fotoğraflı)

        Barış Gezici

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Akhisar ilçesinde gerçekleştirilen Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakalarında finale kalan Atatürk Ortaokulu, rakibi Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu'nu 1-0 yenerek il birincisi oldu.

        2016-2017 eğitim ve öğretim yılı Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Akhisar'da yapıldı. Finale kalan iki Akhisarlı ekip Atatürk Ortaokulu ile Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu, Kovalık Suni Çim Stadında karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Atatürk Ortaokulu 1-0 kazanarak il birincisi oldu ve kupayı müzesine götürdü. Yapılan müsabakaların sonunda düzenlenen törende dereceye giren okullara ödüllerini İlçe Milli eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay ve Akhisar Belediyespor alt yapı sorumlusu Harun Tayfun takdim etti.

        (BG-AY-Y)

        27.03.2017 18:59:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler