Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydınspor 1923 kaçan puanlara yanıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Sarıkaya

        AYDIN (İHA) - Spor Toto 2 .Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, hafta sonu kendi seyircisi önünde Eyüpspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü.

        Eyüpspor maçı sonrasında düşme potasıyla arasındaki puan farkını 4'e yükselten Aydınspor 1923, oynadığı oyunla büyük beğeni topladı. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Efe'de Teknik Direktör Tolga Doğantez, zorlu karşılaşmayı değerlendirdi. Teknik Patron Doğantez, oyuncularının fiziksel yetersizliklerinin bulunduğu belirtirken, geldikleri günden bu yana bu eksikleri tamamlamaya çalıştıklarını söyledi. Doğantez, oyuncularının Eyüp maçında gösterdikleri performanstan dolayı gelecek haftalar için umutlarının iki katına çıktığını açıkladı.

        Niğde maçına oranla daha çok pozisyona girdiklerini söyleyen deneyimli hoca, "Mevcut kadronun fiziksel yetersizlikleri var. Bunları birden tamamlamak kolay olmuyor ancak her geçen hafta takım üstüne koyuyor. Oyun felsefesi ve taktiksel olarak da maçın dörtte üçlük kısmında oyuncular bunları uygulamaya çalıştı ve uygulamaya çalıştığı anlarda da rakibine zor anlar yaşattı. Niğde maçına oranla daha fazla pozisyona girdik. Golü yediğimiz pozisyon dışında ilk yarı rakibe pozisyon vermedik" diye konuştu.

        İlk yarının bitimine bir dakika kala yedikleri golün planlarını bozduğunu açıklayan Doğantez, "Son dakikada içeri girerken yediğimiz gol yüzünden ikinci yarının başında iki tane oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Bu da 45'inci dakika değil de 60'ıncı dakikada oyuncuları değiştirseydik hem öne geçme olanağımız artacaktı hem de son 15 dakika oyundan düşmek zorunda kalmayacaktık. Yediğimiz gol oyuncularımızın gardını düşürmesine rağmen ikinci yarı değişikliklerin de takıma olumlu katkısı golü erken bulmamızı sağladı. Golden sonra 2-3 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Rakibimize maç boyunca gol ve duran toptan bir tane verdiğimiz pozisyon dışında kalemizde tehlike yaşatmadık. Önde ve baskılı oynamak oyunculara keyif veriyor" dedi.

        Kalan haftalarda kendi işlerine bakacaklarını dile getiren Teknik Patron Doğantez, "Kalan 5 hafta da Aydınspor 1923 ne kadar endişeleniyorsa, rakiplerimiz bizden kat ve kat daha çok endişelenmesi gerekiyor. Biz kimsenin ipiyle kuyuya inemeyiz, başka takımların ne yaptığına bakmadan bir galibiyet alarak oyuncularımızın özgüvenlerini artıracağız. Etimesgut maçını galibiyetle kapattığımız taktirde kalan haftalarda baskıdan stresten uzak skorla taçlandırarak sezonu kapatırsak bu sezonun en büyük karı bu olur. Önümüzdeki sezonun planlamasını daha rahat yapma şansımız olur" ifadelerini kullandı.

        (MS-MB-S)

        27.03.2017 19:48:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler