Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenci toplulukları Suriye için yardım kampanyası düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Üniversitesi İlahiyat Sosyal Farkındalık Topluluğu ve Dil Topluluğu, Suriye ve Halep'te yaşananlara dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir rehberliğinde bir yardım kampanyası düzenlediler.

        Dil Topluluğu Başkanı Ayşenur Şahin, Düzce Üniversitesi İlahiyat Sosyal Farkındalık Topluluğu Başkanı Burcu Kahraman ve topluluk üyeleri kampanya sonucunda topladıkları yardımı, Başbakanlık Türkiye Diyanet Vakfı hesabına yatırdılar. Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Faruk Bayraktar, öğrencilerin göstermiş olduğu sosyal duyarlılıktan dolayı Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir ve topluluk üyelerine teşekkür etti. Bu tür hayırlı çalışmaların Ülkemizdeki sosyal sorumluluk faaliyetlerini artırmasına vesile olması temennisinde bulunan Bayraktar, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

        (TT-AY)

        28.03.2017 10:23:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler