Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar için evini podyuma dönüştürdü

        (Fotoğraflı)

        Müjgan Özbek

        BALIKESİR (İHA) - Burhaniye'deki evindeki kostüm tasarım atölyesinde, çocuklar için 23 Nisan gününe özel kostümler hazırlayan Ülkü Gülşah Belet, çocukların isteğini geri çevirmeyerek, evinde hazırladığı podyumda defile gerçekleştirdi.

        Uzun yıllar İstanbul'da sanatçıların kostümlerini tasarlayarak diken Ülkü Gülşah Belet, Balıkesir'e yerleşerek Burhaniye ilçesindeki evinde özel tasarım kostümler tasarlayıp dikiyor. Özellikle çocuklara özel kostümler tasarlayan Belet, şu günlerde yoğun bir şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için gelen kostüm talepleriyle ilgileniyor. 23 Nisan günü okullarda düzenlenecek olan programlarda sahne alacak olan çocukların aileleri ile okul yetkilileri Ülkü Gülşah Belet'i tercih ediyor.

        Yoğun çalışma temposu içinde, diktiği kostümlerin provalarıyla uğraşan Belet, çocukların defile isteğini de geri çevirmedi. Asistanı Nurhayat Bilgiç ile birlikte, evin atölye salonunu bir süreliğine podyuma dönüştüren Gülşah Belet, çocuklara defile heyecanını yaşattı. Çocuk kostümleri tasarlayıp dikmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belet, açıklamasında, "Ben Burhaniye'deki bu küçük atölyemde kostüm tasarım işiyle uğraşıyorum. İstanbul'un yoğun ve sıkıcı temposundan uzaklaşarak Burhaniye'ye yerleştim ve burada da boş durmuyorum. Atölyemde özellikle çocuk kostümleri tasarlıyorum. İstenilen her türlü kostümü de istenilen zamanda tasarlayabiliyorum. Ben çocukları çok seviyorum ve bugün onların defile isteğini geri çevirmedim. Küçük bir defile yaptık. 23 Nisan nedeniyle işlerim çok yoğun ve bu seferlik defileyi burada yaptık. Geniş bir zamanda gerçek bir podyumda bütün çocukları sevindireceğim ve onlara defile heyecanını yeniden yaşatacağım" dedi.

        Defileyi izleyen çocukların anneleri, Ülkü Gülşah Belet ve asistanına teşekkür etti.

        (MÖB-EME)

        28.03.2017 10:29:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler