Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayapınar'a 80 bin kış çiçeği ekildi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi, ağaçlandırma ve süs bitkisi ekimine başladı. Çalışmalar kapsamında ilçedeki park ve yeşil alanlarda 80 bin adet kış çiçeği ekimi yapıldı.

        Kayapınar Belediyesince, ilçe sınırları içerisindeki park ve yeşil alan ile okul ve kurumlara 80 bin adet süs bitkisi ekimi gerçekleştirdi. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç'ın talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçedeki parklar ve yeşil alanlarda çiçek ekimi başlatılarak, kentin görümünü güzelleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ekipler tarafından refüjlerde çiçek ekimi başlattıklarını belirterek, "Yeşil alan bakımından diğer ilçelere oranla şanslı olan Kayapınarımızda kışın mevsiminin bitmesiyle birlikte süs bitkisinin ekimine başladık. 50 bin adet kış çiçeğini park ve yeşil alanlar, 30 bini ise okullar ve kurum bahçeleri olmak üzere 80 bin adet çiçek ektik. Halkımızın yürüyüş yolu olarak kullandığı güzergah üzerinde ekilen çiçekler kentimize güzel bir görünüm kazandıracak. Kayapınar'daki yeşil alanlarımızı hem koruyacağız hem de geliştireceğiz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        28.03.2017 10:34:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler