Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı'dan kapalı pazar ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına ilişkin çalışmalar kapsamında kapalı pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve partililerinde bulunduğu ziyarette, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, pazarda bulunan vatandaş ve pazar esnafı ile sohbet etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık,Milletvekilimiz Halil Eldemir ve Kadın Kolları Başkanımız Ümran Erdoğan Karayiğit ile birlikte hemşehrilerimiz ve pazar esnafımıza hayırlı kazançlar dileyerek hasbihal ettik. 16 Nisan'da inşallah Türkiye'nin aydınlık yarınlarının, berrak ışıklarıyla tertemiz bir güneş doğacak. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet için gücümüz millet, kararımız evet" dedi.

        (CKT-DA-Y)

        28.03.2017 11:10:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler