Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uysal'dan asfalt denetimi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

        Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü'nün devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Günün erken saatlerinde mahallede ilgili birim müdürleriyle biraraya gelen Başkan Uysal, bir yandan asfaltın kazındığı diğer yandan asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarının yapıldığı sokakları adımladı.

        Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Uysal, belediye işçilerin kaldırım kenarına kurduğu semaverde demlenen çayın eşliğinde onlarla sohbet etti. Başkan Uysal, bir parkta kahvaltı yapan mahalle sakinlerinin de konuğu oldu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        28.03.2017 11:25:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler