Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı öğrencilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı öğrencilerle bir araya geldi.

        Milletvekili Eldemir ve Başkan Yağcı, Bilecik Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen program kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Referandum ile birlikte Yeni Türkiyeyi inşa edecek olan gençlerle hasbihal ettiklerini anlatan Başkan Yağcı, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile gelecekte gençlerimizi neler beklediği hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile gençlerimiz artık söz sahibi olabilecek. Türkiye'miz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine genç kardeşlerimizle tam gaz ilerleyecek. Gelecek sizlere emanet" dedi.

        Öte yandan programda ikiliye Bilecik Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız da eşlik etti.

        (CKT-MET-Y)

        28.03.2017 11:55:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler