Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatrolar Günü'ne Nilgün Belgün damgası

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesinin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamındaki etkinliğinde sahne alan usta oyunca Nilgün Belgün'ün performansı büyük beğeni topladı.

        Büyükçekmece'de Dünya Tiyatrolar Günü'nde Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi oyunu sahnelendi. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit Salonundaki tiyatro oyununa Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu. Usta sanatçı Nilgün Belgün'ün büyük ilgi gören "İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi" isimli müzikli dans gösterisinde, sanatçının hayatını, anılarını ve yaşadıklarını kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalarla sergilediği oyun ayakta alkışlandı. Tiyatro oyununa Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak ve Büyükçekmece Belediyesi Siyasi, Sosyal, Kültürel ve İdari İşlerden Sorumlu Koordinatörü Hasan Akkuş da katıldı.

        Başkan Akgün'ün sevgi ve selamını iletti

        Oyun sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak tarafından, Belgün'e çiçek takdim edildi. Büyükçekmece Belediyesi Siyasi, Sosyal, Kültürel ve İdari İşlerden Sorumlu Koordinatörü Hasan Akkuş, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Kongresi'nin toplantısı için Strazburg'da bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün sevgi ve salmalarını ileterek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı. Hasan Akkuş, şunları söyledi:

        "Şu anda uluslararası boyutlara ulaşmış festivalimizin bu sene 18'incisini yapacağız. Festivalimizin ilk yıllarında ilçemize konuk ettiğimiz Hollandalı dünyaca ünlü tiyatro ekibine, ilçemizde yeterli büyüklükte sahne olmadığı için gösteri yaptıramamıştık. Bunun üzerine Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, bu konudan oldukça üzüldü ve rahatsızlık duydu. Bunun ardından Büyükçekmece'ye, İstanbul'a bu Atatürk Kültür Merkezini kazandırdı."

        (HB-SÜ-Y)

        28.03.2017 11:58:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler