Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul pansiyonları denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçedeki okul pansiyonları denetlendi.

        Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdür Mahmut Altınsoy, Milli Eğitime Bakanlığına bağlı okul pansiyonlarını denetleyerek pansiyon yetkililerinden bilgi aldı.

        Kahta Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Altınsoy, pansiyon denetlemeleri kapsamında pansiyonların yemekhane, yatakhane, lavabo ve çamaşırhanesini kontrol etti.

        Şube Müdürü Mahmut Altınsoy, eğitimde kalitenin artırılması için barınma öğrencilerin barınma alanlarının da önemli olduğunu söyledi. Şube Müdürü Altınsoy, yaşanabilecek tüm olumsuzlukların öğrencilerin psikolojisini etkileyebileceğini söyleyerek, "Öğrencilerimiz kaldıkları ortamda ne kadar rahat ederlerse eğitimde istenilen başarıya da o kadar ulaşılmış olur. Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını en güzel şekilde sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

        (HT-SD-Y)

        28.03.2017 13:05:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler