Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'de tiyatro gününe özel oyun sergilediler

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturdu.

        Salihli Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosu'nda her salı saat 20.00'de sahnelenecek olan "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununu, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının Alpay Erdoğmuş yönetiminde sahnelediği "Perde Arkası" adlı tiyatro oyununda, geçmişten günümüze oynanan tiyatro oyunlarından derlenen sahneler yer alıyor. Seyircilerden büyük beğeni alan oyunda, günlük hayatta yaşanan olaylar eğlenceli bir üslupla anlatıldı. Oyun sonunda Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun oyuncuları ile Yönetmen Alpay Erdoğmuş'a teşekkür ederek, çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, "Bu anlamlı günde böyle güzel bir tiyatro oyununu hazırlayıp sunan birbirinden değerli oyuncularımızı kutluyorum. Salihli Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiğimiz destek artarak devam etmektedir. Perde Arkası isimli oyun, her hafta salı günü saat 20.00'de Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda sahnelenecektir. İzlemek isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.

        (BA-ÖND-Y)

        28.03.2017 13:24:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler