Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Abdullah Erin, depremzedeleri yalnız bırakmıyor

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Abdullah Erin, geçtiğimiz günlerde 5.5 şiddetinde bir depremin yaşandığı ve halen artçıların devam ettiği Samsat ilçesinde depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

        Samsat ilçesi hükumet konağı bahçesinde oluşturulan mobil koordinasyon merkezinde Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Adıyaman Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ'dan bilgiler alan Vali Abdullah Erin, vatandaşlarla da sohbet etti.

        Vali Erin, Samsat ilçesinde durumun normale dönmesi içi çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü, mağduriyetin en aza çekilmesi için alınması gereken bütün önlemlerin alındığını ifade etti.

        Vali erin, "Samsat ilçemizde meydana gelen depremde can kaybımız olmadı ama ne yazık ki bir çok evde hasar meydana geldi ve vatandaşlarımız hayatlarını çadırlarda sürdürmektedirler. Konteynır dağıtımının yapılabilmesi için yer tespitleri için son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bir yandan da yapılan hasar tespitlerine olan itirazları kabul ediyoruz ve bunlar da süratle değerlendirilecektir. Vatandaşımız birinci günden itibaren nasıl mağdur edilmediyse, önümüzdeki süreçlerde de mağdur edilmeyecektir" dedi.

        (FÇ-AHM)

        28.03.2017 13:59:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler