Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven: "Halkımızın güvenliğini düşünüyor, laf değil hizmet üretiyoruz"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, Kenan Akpınar Alt Geçidi önü ve hastane yolu üzerine üst geçit yapımına başladı.

        Çalışmalar hakkında bilgi veren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekibiyle ihtiyaç gördüğümüz noktalara üst geçit yapmaya başladık. Özellikle öğrencilerimizin okullarına daha güvenli ulaşabilmesini sağlamak ve yayaların trafiği aksatmadan, herhangi bir kazaya mahal vermeden gidecekleri yere ulaşımını sağlamak amacıyla üst geçit yapımı ile ilgili çalışmalara başladık. Halkımızın güvenliğini düşünüyor, laf değil hizmet üretiyoruz. Havaların da düzelmesiyle beraber çalışmalarımız hızlanıyor. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra alt yapı ve fiziki projelerimizi bir bir tamamlayacağız. Yaptığımız çalışmalarda çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşehrilerimizin hoşgörüsünü bekliyoruz. Çünkü her şeyi onlar için yapıyoruz ve şehrimizin gereken hizmetleri alması için çabalıyoruz" dedi.

        (US-AH-Y)

        28.03.2017 14:06:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler