Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Savaşın orta yerindeki kadınları anlatan "Hak'' oyunu izleyiciyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatrolar Günü'nde "Hak'' oyununu izleyiciyle buluşturdu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Hak" oyununu sahneye koydu. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde sahnelenen oyunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik ve çok sayıda tiyatrosever izledi. 50 dakikalık oyun tek perde olarak seyirciye sunuldu.

        Oyun sonunda konuşan Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik, "Nerede olursak olalım biz bu mesleği yapanlar, sizler tiyatroya gönül vermiş seyircilerimiz. Mevsimlere sevgi ekmemiz lazım. Kışa sevgi ekmemiz lazım ki; üşüyen tiyatroya sığınsın. Hazanlara sevgi ekmemiz lazım ki; hayal kırıklıklarına uğrayan tiyatroya sığınsın. Baharlara sevgi ekmemiz lazım ki; yarın olalım" dedi.

        (İG-İÇ)

        28.03.2017 14:18:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler