Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Ekinci, evet için çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, referandum öncesi sürdürdüğü ev toplantıları kapsamında Eyüpnebi Mahallesinde bir vatandaşın evine sığmayan kalabalığa sokakta hitap ederek evet için destek istedi.

        Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi Mahallesinde Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir vatandaşın evinde düzenlenen evet toplantısına katıldı. Ekinci vatandaşın evinde karşısında yoğun ilgiyi görünce toplantıyı sokakta yaptı. Eyüpnebi Mahallesinde Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser'in evinin önünde gerçekleşen toplantıda Ekinci, Mahalle Muhtarı Ahmet Demir'le birlikte vatandaşlara seslendi. Mahallenin kadınlarının da destek verdiği toplantıda, Ekinci vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlatarak, ülke üzerine oynanan oyunların 16 Nisanda çıkacak evet ile bozulacağını belirtti. Belediyenin mahallede yaptığı çalışmaları da anlatan Ekinci, tapu sorunun çözümü noktasında gelinen son aşamayı da aktardı. Ekinci sokakta yapılan ve mini mitinge dönüşen toplantıda, "Liderimizin öncülüğünde Türkiye'miz insanlarına daha güzel bir gelecek için yolculuğuna devam ediyor. Bizler yerelde vekillerimiz Ankara'da ve tabi ki cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın önderliğinde artık bu ülkede milletin dediği oluyor çok şükür. Artık birileri küçücük odalarında bu milletin kaderini belirleyemiyor, artık millet ne diyorsa o oluyor. Fakat şöyle de bir durum var. Eyyüpnebi Mahalle sakinleri, Ak Parti iktidara geldiğinden bu yana 14 yılda yapılan hizmetlerin toplamı Cumhuriyetin kuruluşundan yapılanların 3 katıdır. Bu yolculuğa devam eden kadrolara hendek kazıyorlar, tümsek kuruyorlar. Bu hizmetleri engellemeye çalışıyorlar. Onlara rağmen 3 katı büyüyor. Ülke olarak ne zaman ayağı kalksak, ne zaman insanlarımıza hizmet götürmeye çalışsak birileri çember takmaya çalışıyor. Millet 16 Nisanda bu oyunların tümünü bozacaktır" şeklinde konuştu.

        (BB-SD-Y)

        28.03.2017 14:56:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler