Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de tramvay ulaşımına uçan balon engeli

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'deki tramvay ulaşımı, Çarşı durağı yakınlarında enerji hattına uçan balon takılması sonucu kısa süreliğine durdu.

        2 Eylül caddesinden geçen tramvay hattının Çarşı durağında, uçan balonlardan dolayı yaklaşık 15 dakika süren bir ulaşım sıkıntısı yaşandı. Özellikle çocukların ilgi duyduğu birkaç balon, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı havalanıp tramvayların kullandığı enerji hatlarına takılıp kaldı. Çarşı durağından hareket eden Otogar-SSK hattındaki tramvayın vatmanı, bir süre sonra hatlara takılı uçan balonları görünce aracı durdurdu. Olay yerine istenilen trafo katener ekibini bekleyiş esnasında tramvay içindeki yolcuların aşağıya inmesiyle yol üzerinde yoğun bir kalabalık oluştu. Yaşanan aksaklık sebebiyle bir süre araçta beklemek zorunda kalan vatandaşlardan bazıları rahatsızlıklarını dile getirdi. Onarım sırasında tramvay önünde hatıra olarak selfie çekenler de gözlendi. Trafo katener ekibinin bölgeye gelip uzun çubukla balonları indirmesiyle birlikte ulaşım, kaldığı yerden devam etti.

        (İHA-MET-Y)

        28.03.2017 15:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler