Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk evleri sitesinde istişare toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Çocuk Evleri Sitesinde Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Veysel Direk, okul müdürleri ile birlikte buralarda kalan çocukların durumu hakkında istişare toplantısı yapıldı.

        Çocuk evleri sitesinde kalan çocukların eğitim durumları başta olmak üzere diğer konularda istişarede bulunuldu.

        Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Veysel Direk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın eğitim ve sosyal yaşantılarında karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, çözüm önerilerinin ortak akılla geliştirilmesi kurumlar arası koordinasyonun sağlanması için toplandık. İmkanların daha etkin ve verimli kullanılması önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının şimdiden planlanması amacıyla kuruluş idarecilerimiz, sosyal servisimiz ve okul idarecilerimizle bir planlamanın yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata daha sağlam daha güçlü tutunmaları amacıyla bu tür toplantıların artarak devam etme kararlığını gösteren Milli Eğitim Müdürümüz Mete Kızılkaya ve fedakar okul müdürlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        İstişare toplantısının ardından çocukların yaşam alanları gezil.

        (AHM)

        28.03.2017 15:46:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler