Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te "Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Yöntemler" anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen "Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Yöntemler" konulu sağlık söyleşisinde katılımcılara tüp bebek uygulamaları, son tedavi yöntemleri ve güncel gelişmeler hakkında bilgi verildi.

        Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde yapılan "Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Yöntemler" konulu sağlık söyleşisine aileler katıldı. Gelişen tıbbın sağladığı tedavi yöntemi olan ve birçok ailenin çocuk sahibi olmasına olanak sağlayan Tüp Bebek uygulaması hakkında merak edilenlerin anlatıldığı programda konuşmacı olarak Op. Dr. Fatih Öğüç, Prof. Dr. Hikmet Hassa ve Dr. Arslan Kabukçuoğlu yer aldı. Programda doğal yollarla çocuk sahibi olamayan çiftler için tüp bebek yöntemleri ve güncel tedavi teknikleri konusunda katılımcılara aydınlatıcı bilgiler verdi. Bu yola başvurmak isteyen çiftlerin yaş faktörüne dikkat etmeleri gerektiği, erken yaştaki kadınlarda gebelik şansının daha yüksek olduğu kaydedilerek katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

        (FSİ-MET-Y)

        28.03.2017 15:48:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler