Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, valiliği ziyaret etti.

        Ziyarette Bakan Yardımcısı Öztürk'e Jandarma Asayiş Daire Başkanı Yusuf Kenan Topçu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz eşlik etti. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Öztürk ve beraberindekiler daha sonra valilik makamına geçti. Burada Vali Hüseyin Aksoy ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Valilik toplantı salonuna geçen Bakan Yardımcısı Öztürk ve Vali Aksoy, burada vali yardımcıları ve kaymakamalar ile bir toplantı gerçekleştirdi.

        16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylamasında alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda, halkın huzur ve güvenli bir şekilde sandığa gitmesi konusunda yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

        (İHA-MP-Y)

        28.03.2017 15:50:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler