Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarında tanıtıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - 7 ülkeden 42 şehir 220 katılımcının katıldığı Türkiye'nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı'na, Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de katıldı.

        23-26 Mart günleri arasında Ankara'da düzenlenen Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı'na katılan turizm işletmeleri, belediyeler ve sektör temsilcilerine Kayseri'yi tanıtma fırsatı bulundu. 4 gün süren fuarda gösterilen ilgi memnuniyet verdi.

        ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda açıklama yapan Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, "İllerin tanıtımı açısından bu tarz fuarların çok önemli olduğunu standımızı birçok bürokrat, bazı kurum ve kuruluş yetkilileri ile Ankara'da yaşayan hemşehrilerimiz ve vatandaşlar ziyaret ettiler. Ziyaretçilere İlimizin mantısı ikram edilerek, tanıtım broşürlerimiz dağıtıldı; turizm ve kültürel değerlerimiz başarılı bir şekilde tanıtıldı. Buralara katılmada ki en büyük amaçlardan birisi de dışarıdaki turizmcilerin Kayseri'de turizmin alt ve üst yapısının son yıllarda ne kadar geliştiğini anlatmak, turizm sezonunda bu tanıtım faaliyetlerinin faydalarını görmek ve ekonomik anlamda şehrimize katkı sağlamasını istiyoruz" diye konuştu.

        (SK)

        28.03.2017 15:53:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler