Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YBA ilk mezunlarını verdi

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Genç MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından gerçekleştirilen Young Business Academy (YBA) ilk mezunlarını verdi.

        Genç MÜSİAD Düzce şubesi tarafından MÜSİAD Düzce toplantı salonunda organize edilen Young Business Academy 80 kursiyerin ve 9 konuşmacının katılımıyla gerçekleştirildi. 2016 yılında Genç MÜSİAD çatısı altında faaliyet göstermeye başlamış olan girişimcilik, liderlik ve inovasyon akademisi Young Business Academy, Genç MÜSİAD Düzce tarafından gerçekleştirildi. MT-Teknoloji CEO'su Murat Taştepe, RMARK CEO'su Ersun Aydın, Aytaç Su İşletme Müdürü Pınar Akyüz Şahin, Startup Camping Kurucusu Hasan Bünül, Letven Holding CEO'su Kamil Kılıç, Bolçi Kurucusu Hasan Aksoy,

        Köfteci Yusuf Kurucusu Yusuf Akkaş, BMC ve MT Holding CEO'su Mehmet Akpolat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Medya AŞ Genel Müdürü Yunus Göksu'nun katılımlarıyla Ekonomi ve Ticaret'te Gelecek, Yeni Nesil Girişimcilik, Yeni nesil Satış ve Pazarlama ve Etik Ticaret Hayatı, Yapay Zeka ve İleri Teknoloji konularında kursiyerlere eğitim verildi.

        Eğitimin son gününde gerçekleştirilen sertifika töreninde MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Genç MÜSİAD Düzce Başkanı Ömer Levent Bilgin tarafından kursiyerlere sertifika ve hediyeler takdim edildi.

        MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, "Young Business Academy organizasyonunda emeği geçen başta Gençlik Kurulu Başkanımız Ömer Levent Bilgin'e ve tüm Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum. Programa katılan tüm kursiyerlere başarılar diliyorum" dedi.

        (AY)

        28.03.2017 16:23:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler