Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Mersin'den 'Dünya Saati' uygulamasına destek

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan 'Dünya Saati-Earth Hour' etkinliğine bu yıl da destek verdi.

        Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında tüm ışıklarını azaltan Forum Mersin, uygulamanın sürdürülebilir bir geleceğe olan katkısına dikkat çekti.

        Etkinlik günü Akdeniz 3. Göz Eğitim ve Gençlik Derneği ile Mersin'de faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük geri dönüşüm tesislerinden biri olan ÇEVDOSAN iş birliğinde flash mob aktivitesi gerçekleştirildi. Aktivite kapsamında alışveriş merkezinde 50 kişilik grup dans etti. Mersinlilerin yoğun ilgi gösterdiği keyifli etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

        Bu yıl 11. düzenlenen 'Dünya Saati' kampanyası kapsamında, kentleri ve ülkeleri temsil eden ikonik yapılar başta olmak üzere binlerce binada ışıklar bir saatliğine kapatıldı. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran etkinliğe, Türkiye dâhil olmak üzere 178 ülkeden 2 milyardan fazla insan katıldı.

        (HSK-Y)

        28.03.2017 16:41:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler