Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yavuz'dan esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Malazgirt'teki programı kapsamında esnafı ziyaret etti.

        Geceyi Malazgirt Öğretmenevinde geçiren Vali Seddar Yavuz, beraberindeki Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Malazgirt İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yıldırım Tutar ve 28 kurum müdürü ile Malazgirt ilçesindeki incelemelerine bugün de devam etti. Esnaflardan yoğun ilgi gören Vali Yavuz, ilçedeki kahveleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vali Yavuz, "Siz değerli vatandaşlarımızı her zaman ziyaret ediyorum ve etmeye de devam edeceğim. Burada yaşayan vatandaşlarımız hiç merak etmesin, ilçeniz yeniden inşa edilecek. Bu yıl içinde inşallah tüm Muş ilimizin, bunlara ilçeler de dâhil su sorunu kalmayacak. Yollarını yapıyoruz. İlçenizin tüm altyapı, su, kanalizasyon işleri bu yıl tamamıyla yapılacak. Bu konuda ne gerekli ise yapılacak. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Ben sizin valiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Sıkıntılarınız bizim sıkıntımızdır. Allah'ın izniyle bu yıl içerisinde bambaşka bir Varto, bambaşka bir Bulanık ve bambaşka bir Malazgirt yapılacak. Büyük devletimizin ve mevcut hükümetimizin destekleriyle tüm sıkıntılarınız giderilecektir" dedi.

        Son olarak Malazgirt Organize Sanayini Bölgesi ziyaret eden Vali Yavuz, burada yapılan zirai ve tarım aletlerini inceledi.

        Vali Yavuz ve beraberindeki heyet, daha sonra Bulanık ilçesine geçtiler.

        (VE-MSA-Y)

        28.03.2017 18:30:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler