Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin istifa etti

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, görevinden istifa etti.

        MHP Malatya İl binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Malatya İl Başkanlığı'na Ömer Faruk Kalı'nın atanması nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şahin, "Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum ve Samimiyetle, sadakatle, adaletle, ilimle, cesaretle ve ahlaken yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

        İstifa kararını almasındaki ana dayanağın MHP Genel Merkezi tarafından bu gün İl Başkanlığına Dr. Ömer Faruk Kalı'nın atanması olduğunu ifade eden Şahin, "İl yönetimimizin daha rahat çalışması için bu kararı almış bulunmaktayım. Malumunuz üzere seçildiğim gün yaptığım açıklamada bir dönem yapacağımı beyan etmiştim. Ve bir dönemin sonuna gelmiş bulunmaktayım" dedi.

        Görev sürecince hizmetlerinin partimizin menfaatleri doğrultusunda olduğunu dile getiren Şahin, "Geçmiş dönemde doğru olarak kabul ettiğimiz ve savunduğumuz düşünceler ne ise bu gün verdiğimiz kararda da bu doğru bildiğimiz gerçeklerin etkisi mevcudiyetini korumaktadır. Makro düzeyde düşündüğümüz dönüşümle ortaya çıkacak olan sinerji bu gün mikro düzeyde çıksın diye bu kararı almış bulunmaktayım. Çaba ve emek üzerine kurulan bu kutlu ve meşakkatli yolda yürürken ana ilkem ikbal ve istikbal noktasında ülkemizin geleceğin yüksek medeniyet ufkuna ulaşmasıydı. Bu ilke bu kararı almamdaki faktörlerden başka bir tanesidir.

        Bu duygu ve düşüncelerle, çalışmalarımda bana omuz veren yönetim kurulu üyelerime, mücadele eden ve oy veren, Türk devletinin ve milletinin milli hafızası ve refleksi olan ülküdaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Helallik istiyorum hakkım helaldir" diye konuştu

        (CÖ-SD-Y)

        28.03.2017 18:44:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler