Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazipaşa Ortaokulu futbolda il birincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'da düzenlenen Ortaokullar arası Futbol İl Birinciliği turnuvasında Gazipaşa Ortaokulu rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

        Aydın'da düzenlenen ve 66 okul takımının katıldığı Ortaokullar arası Futbol İl Birinciliği turnuvası oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Final maçında Gazipaşa Ortaokulu ile Nazilli Beşeylül Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gazpaşa Ortaokulunun 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Oynanan final maçıyla birlikte turnuvada Efeler Gazipaşa Ortaokulu birinci, Nazilli Beşeylül Ortaokulu ikinci, Didim Ortaokulu üçüncü ve Efeler Mustafa Kiriş Ortaokulu dördüncü oldu.

        İl birincisi olan Gazipaşa Ortaokulu futbol takımı kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürünün elinden aldı. Büyük bir heyecan ve coşku yaşan Gazipaşa Ortaokulunun başarılı öğrencileri, bölge finallerinde Aydın'ı temsil edecek.

        (MB-S)

        29.03.2017 08:54:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler