Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili Demirkıran'dan referandum çalışması

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - AK Parti Siirt eski Milletvekili Afif Demirkıran, beraberinde teşkilat üyeleriyle referandum çalışmaları kapsamında yerel basın ve esnafı ziyaret ederek, destek istedi.

        Ziyaret ettiği basın kuruluşlarına 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun önemi hakkında bilgi veren AK Partili Demirkıran, referandumun Türkiye'nin geleceği için, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için çok önemli olduğunu söyledi. Ülkenin daha hızlı kalkınması, refahın daha da artması, bilhassa iki başlı sistemin ortadan kalkması noktasında referandumun Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Demirkıran, "Basın kuruluşlarını ve esnafları ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz. Referandum çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğimiz vatandaşlardan olumlu neticeler alıyoruz" dedi.

        Demirkıran daha sonra beraberindeki teşkilat mensuplarıyla bir çayhaneye geçerek vatandaşlarla çay içip sohbet etti, referandumda "Evet" için destek istedi.

        (MND-MP-Y)

        29.03.2017 11:14:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler